Frakt fra 69,- | Fri frakt over 1249,- | Alltid 30-80%

TWENTYFOUR BARN OG UNGDOM

Twentyfour er et norsk merke som har spesialisert seg på klær for friluftsliv. Merket har raskt blitt populært blant både voksne og barn grunnet sin høye kvalitet, funksjonalitet og stilige design.Vi er glade for å kunne tilby et bredt utvalg av rimeligeTwentyfour-klær for barn og junior fra 8-14 år. Enten du leter etter en ny turjakke, anorakk, skallbukse eller fleecegenser, har vi det du trenger, -til en rimelig penge!


 

Twentyfour har et bredt utvalg av klær for barn og juniorer fra 8-14 år. Fra den første turjakken til ungdommenes skalljakker og bukser, tilbyr Twentyfour klær som er laget for aktivitet og bevegelse. De bestselgende modellene for barn inkluderer blant annet turjakker, skallbukser, anorakker, dunjakker og teknisk undertøy.

Hvorfor velge Twentyfour til barna dine?

For det første er Twentyfour sine produkter laget av høy kvalitet og varer derfor lenge. Dette gjør at de kan arves eller gis videre til søsken når barnet vokser ut av plagget. For det andre er Twentyfour en bærekraftig produsent som tar ansvar for miljøet og samfunnet rundt seg. Dette gjør at du som forelder kan velge Twentyfour med god samvittighet.

Bruksområdene for Twentyfour-klær er mange. Barna kan bruke dem til tur, skole, idrett og fritid. Klærne er laget for å tåle mye aktivitet og bevegelse, samtidig som de ser bra ut og føles behagelige på.

Historien til Twentyfour begynte for over 10 år siden da to sportsentusiaster bestemte seg for å skape et norsk merke som kunne konkurrere med de beste i bransjen. Etter mange år med hardt arbeid og dedikasjon har Twentyfour nå blitt en av de ledende merkene for friluftsliv og sport i Norge.