Frakt fra 69,- | Fri frakt over 1249,- | Alltid 30-80%

OUTLET | GULLKORN BARNEKLÆR

I vår outlet butikk for barneklær har vi gleden av å kunne tilby Gullkorns fantastiske produkter til en rimeligere pris. Med rabatter som ALLTID er mellom 30-80%, er det virkelig fordelaktig å handle billige Gullkorn barneklær hos oss. I vårt sortiment finner du varer fra tidligere sesonger, eller plagg som av andre grunner skal ut av sortiment.

Gullkorn er en av Norges ledende produsenter av barneklær. Gullkorn har fokus på kvalitet og design, og ikke minst komfort! Dette gjenspeiles særlig i deres "villvette" serie. Klærne er laget for aktive barn som liker å utforske verden rundt seg, og derfor er både funksjonalitet og stil viktig. Med fargerike mønstre og delikat design, er Gullkorn sine barneklær laget for å inspirere og glede.

Gullkorn er også opptatt av bærekraftighet, og jobber aktivt med å redusere sin miljøpåvirkning. De er medlemmer av Etisk Handel Norge, som gjør at de må vise aktsomhet når det gjelder bærekraftig forretningspraksis.

Vi er stolte av å kunne tilby Gullkorn og deres fantastiske barneklær til våre kunder. Som outlet butikk kan vi tilby rimeligere priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vi håper at våre kunder vil sette pris på å handle Gullkorn barneklær på outlet hos oss, og at de vil finne mange flotte produkter til redusert pris.