Frakt fra 69,- | Fri frakt over 1249,- | Alltid 30-80%

OUTLET | REIMA

Reima er en finsk produsent som har spesialisert seg på uteklær for barn og juniorer i alle aldre. Merket er svært populært takket være sin høye kvalitet, funksjonalitet og stilige design. Klærne er laget for å tåle mye aktivitet! Hos oss får du Reima til Outlet priser! Kjøp Reima yttertøy til 30-80% rabatt.

Bruksområder for Reima Yttertøy til barn:

Reima tilbyr et bredt utvalg av ytterklær for barn og juniorer i alle aldre, fra nyfødte til tenåringer. De bestselgende modellene inkluderer blant annet dresser, jakker, bukser, luer og hansker. Alle klærne er laget med høy kvalitet og funksjonalitet i tankene, og er perfekte for aktive og eventyrlystne barn. Bruksområdene for Reima-klær er mange. Barna kan bruke dem til tur, skole, idrett og fritid.

Hvorfor velge Reima til barna dine?

For det første er Reima-klærne av høy kvalitet og laget for å vare lenge. Dette gjør at de kan arves eller gis videre til søsken når de blir for små. For det andre er Reima en bærekraftig produsent som tar ansvar for miljøet og samfunnet rundt seg. Dette gjør at du som forelder kan velge Reima med god samvittighet.