Frakt fra 69,- | Fri frakt over 1249,- | Alltid 30-80%

Strømpebukser til barn og baby fra Silly Silas

Silly Silas strømpebukser har en superkul, unik retro-look! Silly Silas lager strømpebukser og tights med seler og høyt liv. Strømpebuksene er designet for komfort; ingen stramme strikker eller ubehagelige kanter. Du får Silly Silas til outletpriser hos oss. Alltid 30-80% på veil priser.

Silly Silas strømpebukser og tights kan benyttes til både hjemmekos og som et pen-antrekk. Ta gjerne en titt på produktbildene for å få inspirasjon til ulike bruksområder.

 

Hvilken modell fra Silly Silas skal jeg velge?

 

 • Silly Silas strømpebukser MED fot (footed tights) - Bomull
  Dette er den originale klassikeren! En ribbestrikket strømpebukse med føtter, seler og høyt liv. Laget av 100% bomull uten bruk av elastan. Fantastisk god og myk med høy slitestyrke.
   
 • Silly Silas Strømpebukser MED fot (footed tights) - Teddy
  En frottélignende supermyk strømpebukse som er noe tykkere enn den vanlige bomullstrømpebuksen. Kun teddy på utsiden av strømpebuksen, på innsiden er det mykt bomulsstoff. Inneholder 8% organic cotton, 18% polyamide and 4% LYCRA® fiber. 
   
 • Silly Silas Strømpebukser UTEN fot (footless tights) - Bomull
  Denne strømpebuksen, eller tightsen, har lik kvalitet som "footed tights" men har ikke føtter. Dette gjør at strømpebuksen kan vare noe lenger når barnet vokser. Også kjekt å kombinere med f.eks sokker med antiskli.

 

 • Silly Silas Strømpebukser UTEN fot (footless tights) - Ull
  Ullstrømpebuksen fra Silly Silas kommer uten fot, men er ellers lik i modellen som strømpebuksen i bomull uten seler. Er laget av 59% merinoull og 41% Økologisk Bomull.

 

 • Silly Silas Shorts - Bomull
  Retro seleshorts laget i 100% bomull. Lik form som Silly Silas strømpbukser, men med korte ben. En skikkelig retro sommer-look!

 

Silly Silas Størrelsesguide:

Lurer du på hvilken størrelse du skal velge? Silly Silas sine størrelser kan være litt tvetydige. På Silly Silas egne hjemmesider informerer de om at strømpebuksene kan være litt store i størrelsen i forhold til andre merker. De anbefaler derfor å kjøpe størrelsen som matcher alder.

46-50 cm = 0-2 mndr

52-56 cm = 3-6 mndr

62-68 cm = 6-12 mndr

74-80 cm = 1-2 år

86-95 cm = 2-3 år

 

Historien til Silly Silas:

Ideen bak Silly Silas strømpebukser ble til da grunnleggeren Terry fikk en strømpebukse i gave av sine foreldre da hennes første sønn ble født. Foreldrene var født og oppvokste i Tjekkoslovakia, og denne type strømpebukse med seler hadde vært svært populære da de vokste opp på50-tallet. Terry falt pladask for disse nydelige, retro strømpebuksene og fikk et ønske om å videreføre denne tjekkiske arven videre. Silly Silas strømpebukser og tights til barn produseres derfor i Tjekkia og er ekte håndtverk. Silly Silas lages på en tradisjonell fabrikk som legger sin sjel i å produsere strømpebukser av ypperste kvalitet. Ribbestrikk uten elastan er en prosess som krever lang tid, -men gir til gjengjeld en unik mykhet og slitestyrke! De benytter kun de beste materialer og tilsetter ikke kunstige stoffer som f.eks elastan i sine strømpebukser. Strømpebuksene inneholder 100% bomull! De bruker heller ingen skadelige materialer når de produserer. Silly Silas strømpebukser innehar både Øko-tex100 standard klasse 1 og GOTS.